Jet · 11. december 2018
Als je ineens op nummer 3 staat... Ja hoor, je staat rustig en lekker te brouwen, je voelt die telefoon maar rinkelen in je broekzak, maar daar heb je helemaal geen tijd voor. Verder verwacht je niks, het is een doodgewone dag. Maar je telefoon is ontploft, 20 berichten van de BierBitches... En dan opeens..... Biervrouw is nu al het bierwoord van 2018!
Jennifer · 06. december 2018
Jennifer! Onze kersverse biersommelier schrijft over haar bier bevindingen en leven als foodie...
Thera · 02. november 2018
‘Craft beer revolution’ of niet, het is nog steeds matig gesteld met het aandeel vrouwen in de bierwereld. Brouwers? Bijna allemaal mannen. Bierdrinkers? Idem dito. Eigenlijk is dat best vreemd, want bier is bij uitstek een vrouwelijk product.
Yu Mey · 19. oktober 2018
Mijn eerste blog! Mijn God, moet ik gaan bloggen? Dat lag niet in de lijn der verwachtingen van mijn leven, maar ja, het leek mij leuk een clubske op te richten en daar hoort blijkbaar ook bloggen bij…
Jet · 05. oktober 2018
En toen was daar een groep eindeloos ambitieuze vrouwen met een grote liefde voor bier en mega grijnzen: BierBitches. Als je elkaar zo’n beetje overal tegenkomt dan wordt het wel tijd dat we daar eens wat mee gaan doen.
Rianne · 21. augustus 2018
En dan besluit je ineens met een ontzettend leuke groep vrouwen om onze gedeelde passie – BIER - maar eens wat georganiseerder de wereld in de slingeren…..
Thera · 21. augustus 2018
Wat een fantastische BierBitch club! Wat een kennis en passie bij elkaar!! Plezier maken, nieuwe smaken en mooie plekken ontdekken.
Jennifer · 21. augustus 2018
Belangrijk om te weten dat ik een “smaakfetishist” ben. Dat komt nog niet in mijn portfolio naar voren maar komt nog wel...
Maaike · 21. augustus 2018
Een dame in de sales. Van bier. Ja echt.
Rianne · 21. augustus 2018
Tja… ik ben zelfs van een andere generatie dan mijn mede bitches….

Meer weergeven