bierbitch be like..


Als BierBitches hebben wij een missie: meer vrouwen aan en in het bier!

 

Waarom willen we dat? Omdat wij vrouwen (lees: bierbitches) zijn. Omdat het volgens onze mening in het algemeen nog te raar is als vrouwen bier drinken, zeker als je er ook nog een mening over hebt. Omdat bier lekker is. Omdat er voor iedere vrouw een bier van haar smaak is. Omdat bier een interessant product is. Omdat wij niet uitgepraat raken over bier. Omdat het gezellig is om samen bier te drinken en er samen over te praten. Niet alleen met mannen, maar juist ook met vrouwen, meer vrouwen.

 

Hoe gaan we dit doen? 

Wij delen met onze blogs en (toekomstige) activiteiten, zoals bier (en bier- en spijs)proeverijen, onze belevenissen, kennis & kunde en passie met vrouwen EN mannen. Tevens bieden wij graag andere bier-enthousiaste vrouwen ruimte en gelegenheid om over hun expertise te vertellen. Wij zijn de springplank voor vrouwen in die leuke, hippe, trendy en smaakvolle bierwereld.

 

We creëren een podium waar we delen, adviseren, inspireren en netwerk bieden.  BierBitches versterken elkaar door als groep naar buiten te treden, maar willen ook zeker anderen de gelegenheid bieden hen en zichzelf te versterken. 

 

En zo hopen we dat op een dag vrouwen niet meer raar aangekeken worden als ze bier drinken. En er wat vanaf weten. 

  

 

 


"The Fuggle is real. Gelukkig zijn wij hier alleen voor het bier."